Fényképes asztali naptár

Fényképes asztali naptár

Ár: 3390 Ft Egységár: 3390 Ft / db
Kategóriák:
Termékkód: 822086
Cimkék:
  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Fényképes asztali naptár bemutatása

Spirálozott, fényképes asztali naptár, álló képes kivitelben.  A megrendelés elküldése után e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot, és mindent információról tájékoztatunk, amire szükségünk lesz az egyedi naptárad elkészítéséhez. Lehet az egész naptár témája a gyerkőc/unoka, de készülhet olyan naptár is, melyben a család minden tagja feltűnik (esetleg a háziállatok is). Készítünk akár tematikus naptárt is (tájképekkel, kisállatokkal), ha olyat szeretnél! Szuper (karácsonyi ) ajándék, személyre szabott, és a naptári év eltelte után is emlék marad a fotók miatt!

Kategória:
Méret:
Anyag:
Szállítási idő:

Ha egyedi dolgot szeretnél rendelni, rákattintasz a kiválasztott termék mellett a megrendelő gombra, a kosár menüpontra visz, ahol be tudsz állítani egyedi feliratot, színt. Ezt közvetlenül az alkotó kapja meg. 

Ha előreutalást választottad, akkor az alkotó felveszi veled a kapcsolatot és ilyenkor a szállítás 700Ft-ba kerül neked.

Ha utánvétet választottad, akkor a megrendelt terméket kapod futárszolgálattal, de itt a szállítás már 1999 Ft lesz.

Személyes átvételt is választhatod, ha az alkotó megjeleníti a terméklapján. Akkor a szállítás ingyenes és az alkotó felveszi veled a kapcsolatot.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk a hello@picivilag.hu email címen.