Hófehér - Pelenkázóalátétes pelenkatartó

Hófehér - Pelenkázóalátétes pelenkatartó

Ár: 8490 Ft Egységár: 8490 Ft / db
Termékkód: 369066-246
Cimkék:
  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Hófehér - Pelenkázóalátétes pelenkatartó bemutatása

Ez a pelenkázó táska megkönnyíti az utazás alatti pelenkacserét. A sok helyen megtalálható, műanyag, vagy fém lehajtható pelenkázón, ahol sokszor rendes pakolási lehetőség sincsen, nem könnyű a pelenkacsere. A pelenkázó táskába építettem egy puha, bélelt, vízlepergetős pelenkázó alátétet, amihez hozzávarrtam a pelenka, a popsitörlő, a krém tároló rekeszeit is. Az alsó zseb cipzáros, ami mögött patenttal záródó tárolórekesz van. Ide teheted a babáról levett ruhácskákat a pelenkázás idején. Kéz alatt van minden, és tényleg csak a babáddal tudsz foglalkozni. Ha készen vagytok, könnyen összehajtható, és kis helyen is elfér. Műanyag patenttal záródik.

Kinyitva 60 centi hosszú, és 32 centi széles a fekvőfelület. Összehajtva 20x32 centis. Fogantyú könnyíti a szállítást.

Anyaga pamut, amit vetex-szel erősítettem, a pelenkázó alátét vízlepergetős a könnyebb tisztántartás érdekében. Mosógépben 30 fokon mosható. Szükség esetén folttisztítható. Gőzzel nem vasalható.

Ha más színvilágban képzeled el, keress bátran üzenetben a további anyagmintákért: joeymano@gmail.com

Ha egyedi dolgot szeretnél rendelni, rákattintasz a kiválasztott termék mellett a megrendelő gombra, a kosár menüpontra visz, ahol be tudsz állítani egyedi feliratot, színt. Ezt közvetlenül az alkotó kapja meg. 

Ha előreutalást választottad, akkor az alkotó felveszi veled a kapcsolatot és ilyenkor a szállítás 700Ft-ba kerül neked.

Ha utánvétet választottad, akkor a megrendelt terméket kapod futárszolgálattal, de itt a szállítás már 1999 Ft lesz.

Személyes átvételt is választhatod, ha az alkotó megjeleníti a terméklapján. Akkor a szállítás ingyenes és az alkotó felveszi veled a kapcsolatot.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk a hello@picivilag.hu email címen.